Op zoek naar een talent?

Wij kunnen je helpen deze zoektocht tot een goed einde te brengen.

TalentHuis zorgt ervoor dat we voor iedere job het ideale talent vinden. Zelfs in deze competitieve markt. Dat doen we door naar u te luisteren en het profiel in kaart te brengen. Dan bepalen we een aangepaste strategie en spreken we onze ervaring aan, zo vinden we het ideale talent voor uw bedrijf.  

Recrutering

Ben je op zoek naar een vaste werknemer, dan gebruikt het TalentHuis team een actieve strategie om je nieuwe werknemer te vinden, aangepast aan de specifieke noden van jouw bedrijf.

Projectsourcing

Wil je een medewerker voor een specifiek project? Ook hiervoor kan je TalentHuis inschakelen, wij zoeken, vinden en nemen je projectmedewerker op onze payroll zodat deze zonder zorgen bij jouw bedrijf kan werken.

Advies

Is er een vraag waar je geen antwoord op hebt of wil je advies over een specifiek HR-topic?

We maken graag tijd vrij om je hierbij te helpen.

TalentHuis is actief in alle bedrijfssectoren en vindt alle profielen voor u. Ons team heeft een doorgedreven expertise opgebouwd in Healthcare, Sales, Pharma, Biotech en Engineering.

TalentHuis gebruikt cookies om uw surfervaring eenvoudiger te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.